هم‌افزایی ادارات و خیرین سقز در اجرای پویش سراسری «سلام محله»

نشست هماهنگی و توسعه همکاری دستگاه‌های اجرایی و خیرین شهرستان سقز در راستای اجرای پویش سراسری «سلام محله» با حضور مسئولان و فعالان اجتماعی در محله نشمیلان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کردستان، این نشست با هدف تشریح اهداف و برنامه‌های پویش «سلام محله» و افزایش هم‌افزایی میان نهادهای اجرایی، با حضور روسای ادارات بهزیستی و جمعیت هلال‌احمر سقز، کارشناس شبکه بهداشت، روحانیون و خیرین محله نشمیلان در مرکز مثبت زندگی کد ۸۲۸۲ برگزار شد.

عبدالله رحیمی، رئیس اداره بهزیستی سقز، در این نشست با اشاره به اجرای همزمان پویش «سلام محله» در سراسر کشور با شعار «هوای محله، آن را داشته باش»، بر ضرورت مشارکت فعال دستگاه‌های اجرایی و خیرین محلی برای تحقق اهداف این پویش تأکید کرد و خواستار همکاری منسجم در اجرای اثربخش آن شد.

در ادامه، امام جماعت محله نشمیلان نیز با اعلام آمادگی برای هماهنگی با خیرین محلی، بر نقش مشارکت مردمی در تحقق اهداف اجتماعی این پویش تأکید و قول مساعد برای جلب حمایت خیرین در سطح محلات مختلف شهر داد.

ذبیحی، رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان سقز، از در نظر گرفتن تخفیف ۵۰ درصدی برای تهیه اندام‌های مصنوعی شامل ارتز و پروتز برای افراد معرفی‌شده از طریق خیرین محلات و در چارچوب اهداف این پویش خبر داد.

همچنین احمدی، کارشناس شبکه بهداشت سقز، اعلام کرد که در زمینه ارائه مشاوره‌های درمانی به خانواده‌هایی که از طریق پویش «سلام محله» به کمیته بهداشت محلات معرفی می‌شوند، همکاری لازم صورت خواهد گرفت.

در پایان، نماینده آموزش و پرورش شهرستان سقز نیز از آمادگی این نهاد برای همکاری با عوامل اجرایی پویش و خیرین در حوزه‌های آموزشی، به‌ویژه حمایت از خانواده‌های دارای کودکان با نیازهای ویژه،خبر داد.

هم‌افزایی ادارات و خیرین سقز در اجرای پویش سراسری «سلام محله»

کد خبر 167491

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد